Održavanje i servis

Kvalitetno održavanje je osnovni preduvjet očuvanja vrijednosti i energetske učinkovitosti sustava kroz cijeli njegov vijek trajanja!
Naša primarna djelatnost je održavanje sustava grijanja i klimatizacije. S obzirom na zahtjeve tržišta profilirali smo se u segmentu održavanja termotehničke svih proizvođača. Održavamo sustave svih veličina: od kompleksnih sustava grijanja, klimatizacije i ventilacije, kotlovnica na plin/lož ulje, rashladnika vode i dizalica topline, do klima uređaja, ventilokonvektora, plinskih bojlera.

Osim ugovornog održavanja nudimo i redovni te interventni servis po pozivu!
 
Daljinski nadzor i upravljanje sustavom uz redovito ugovorno održavanje

Predstavlja najvišu razinu ugovora o održavanju, sustav se nadograđuje ugradnjom sustava daljinskog nadzora i upravljanja te integracijom postojećih uređaja i podsustava u isti. Na taj način omogućen je 24 satni nadzor sustava 365 dana u godini uz trenutnu dojavu svake nepravilnosti u radu.

Osim nadzora i dojave grešaka, sustav se konstantno optimizira i prilagođava isporučenu energiju stvarnim potrebama objekta te se na taj način ostvaruju značajne energetske uštede. Redovito održavanje obavlja se prema unaprijed predviđenim vremenskim intervalima i servisnim protokolima proizvođača opreme.

Ugovorno održavanje

Uključuje obavljanje svih servisnih radnji prema protokolu proizvođača i u ugovorenim vremenskim intervalima. Nakon obavljenog servisa i pregleda cjelukupnog sustava izrađuje se inspekcijski list sa specifikacijom svih primjedbi i nedostataka te prijedlozima poboljšanja.
Servis po pozivu

Uobičajeni tip održavanja za manje sustave (klima uređaje, plinske bojlere, plamenike, toplinske pumpe, solarne sustave...), većinom u obiteljskim kućama, stanovima te manjim poslovnim objektima.

Ukoliko se želite bezbrižno grijati i hladiti uz minimalnu potrošnju

energije te zadržati vrijednost Vašeg sustava/uređaja, slobodno nam se

obratite i zatražite našu ponudu!

Kontaktirajte nas za više informacija